Ops! Här var det tomt!

FAQ

Här hittar du svaren på dom vanligaste frågorna. Video kommer inom kort.

Betalningsmetoder

Vi erbjuder köp via Swish eller bankkort. Efter din betalning sker en direktnedladdning till din enhet samt att ett kvitto skickas ut på mailen. Skulle du behöva ladda ner mallen igen finns en länk i kvittot.

Enkelt att redigera?

Profilerna har vi skapat med tanken att det ska vara så enkelt som möjligt att ha ett snyggt tilltalande cv. Vi har testat och utvärderat samtliga mallar och vi garanterar att du enkelt och smidigt kommer få en snygg profil på nolltid.

Vad är Cvcreation?

CVcreation är företaget som erbjuder en unik professionell profil till dig som vill öka dina chanser att komma på intervju. Vi jobbar med grafiska designers som tillämpar teori i praktik på ett högkvalitativt och säkert sätt.

Vad får jag?

Du får en professionell profil som består av en CV-mall, samt en tillhörande mall för ditt personliga brev och typografi. Som bonus får du med en guide på hur du går tillväga för att optimera, skriva och sammanställa din profil. Formaten vi skickar med är alla i PDF, docx, pages.

Inte nöjd?

Om du inte är nöjd med hur du designat din mall utifrån mallen så kan vi hjälpa dig att utforma layouten. Maila oss på info@cvcreation.se så förklarar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Hittar du inte svaret?

Kontakt oss via info@cvcreation.se eller skriv till oss direkt i chatten så hjälper vi dig så fort vi kan.